– Han er kritisk skadet, og fraktet til Ullevål med luftambulanse. Det er en lege i ambulansen, og på sykehuset tas han imot av kyndig personell.

Det opplyser Fredrik Sundby, ambulansemedarbeider som jobber på stedet i forbindelse med ulykken.

Alvorlig ulykke

Politiet tvitret om den alvorlige arbeidsulykka ti på elleve tirsdag formiddag. Ti over halv tolv er det klart at den kritisk skadde mannen er på vei til Ullevål.

Det var i forbindelse med arbeider med trefelling rundt Frogner kirke at arbeidsulykken oppsto da en mann fikk et tre over seg. Det hele fremsto som alvorlig, meldte politiet innledningsvis.

Trefellingen skal ha foregått ved Frogner kirke, og mannen som har fått et tre over seg, skal være i 30-årene.

– Politiet er fremme på stedet, der pasienten fremstår som kritisk skadet, opplyser Helge Jørstad ved Øst politidistrikt til Romerikes Blad.

Snakker med vitner

Han opplyser videre at politiet har snakket med vitner på stedet for å danne seg et bilde av hendelsesforløpet.

– Vi har ikke fått informasjonen patruljen har hentet inn fra stedet enda. Videre skal politiet snakke med flere av vitnene, samt undersøke åstedet for å finne ut mer om hva som har skjedd, sier Jørstad.

Klokken kvart over elleve opplyser politiet at de vet mer om hendelsesforløpet. Mannen har fått treet i hodet, men det opplyses også at han har brukt hjelm.

– Den viktigste jobben på stedet nå er at at han får den helsehjelpen han trenger, opplyser Lisbeth Mjøsund i Øst politidistrikt.

Saken oppdateres!