Mani Hussaini blir pappa for første gang

For første gang: Den profilerte ungdomspolitikeren venter barn.

For første gang: Den profilerte ungdomspolitikeren venter barn. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

AUF–lederen fra Jessheim stifter familie.

DEL

«Til sommeren får vi en ny sjef i huset», annonserte AUF–leder Mani Hussaini på sosiale medier onsdag kveld. Dermed skal han og kjæresten gjennom tolv år, Veronica Grimsrud (28), bli foreldre for første gang.

Mani Hussaini er nå bosatt på Oppegård og har vært leder av AUF siden 2014. Paret giftet seg i november 2016, og fant i vinter ut at de var gravide.

– Det er den beste nyheten jeg har fått i hele mitt liv. Vi gleder oss veldig til barnet kommer til sommeren, sier Hussaini til Romerikes Blad før han skynder seg å legge til:

– En ting er helt sikkert. Barnet skal bli meldt inn i Kanarifansen med en gang det blir født.

På facebook strømmer lykkeønskningene inn til Hussaini, der mange gleder seg over et nytt medlem til Arbeiderpartiet–familien.

Tre par sko: Slik annonserte Hussaini sitt nye tilskudd i hjemmet på Oppegård.

Tre par sko: Slik annonserte Hussaini sitt nye tilskudd i hjemmet på Oppegård. Foto:

Barnet er ventet til sommeren, og Hussaini forteller i et intervju med VG at han og kona mener at barnet ikke kan komme fort nok.

– Vi er veldig spente. Jeg fikk litt småpanikk da hun fortalte meg at hun var gravid tidligere i vinter og tenkte at «nå må jeg begynne å ta mer ansvar». Men, vi er klare for alle utfordringene det å bli foreldre bringer med seg. Alle kompisene mine som har barn sier at det bare er å glede seg, sier han.

Artikkeltags