Ingen nye livstegn fra Anne-Elisabeth Hagen

FJELLHAMAR  20190131.
Politiet gjorde i dag nye undersøkelser på eiendommen til Tom og Anne-Elisabeth Hagen i Sloraveien på Fjellhamar.
Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

FJELLHAMAR 20190131. Politiet gjorde i dag nye undersøkelser på eiendommen til Tom og Anne-Elisabeth Hagen i Sloraveien på Fjellhamar. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Politiet har ikke fått noen nye beviser for at Anne-Elisabeth Hagen (69) lever etter at de for drøyt en uke siden ba de angivelige kidnapperne om livstegn.

DEL

Det bekrefter politiinspektør og etterforskningsleder Tommy Brøske til Aftenposten. Han forteller også at politiet ikke har hatt ny kontakt med motparten siden forrige pressekonferanse 28. februar.

På pressekonferansen forrige torsdag uttrykte Brøske bekymring for mangelen på livstegn fra Hagen, og sa at politiet setter spørsmålstegn ved om hun er i live.

– Det har gått ytterligere lengre tid siden forrige pressekonferanse da vi sa at det er større grunn til å tvile på at Anne-Elisabeth er i live og ba om livsbevis. Den tiden som har gått siden, bekymrer oss. Jeg har ingen ytterligere uttalelser, sier politiinspektøren til Aftenposten.

Anne-Elisabeth Hagen ble sist sett 31. oktober i fjor. Etter det har det ikke vært noen bevis på at hun er i live. Det har heller ikke vært noen ny kontakt etter mandag 11. februar da gjerningspersonene tok i bruk en ny måte å kommunisere på.

Politiet har tidligere bekreftet at det har kommet både trusler og krav om løsepenger i form av kryptovaluta i bortføringssaken.

Artikkeltags