30 personer evakuert etter brann i brakkerigg

Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Nødetatene rykket fredag kveld ut til Lørenskog hvor en brakkerigg sto i full fyr. Flere mennesker oppholdt seg i bygget da brannen startet.

DEL

Politiet fikk melding om brannen i brakkeriggen – som ligger i Skårerveien i Lørenskog – klokka 23.06. Til NTB opplyser politiet at det er registrert på adressen.

Da nødetatene kom til stedet var det full overtenning i andre etasje, og brannvesenet startet slukking umiddelbart.

– Det brenner godt. Det var folk inne i bygget da det begynte å brenne, men disse skal, etter det jeg kjenner til, ha kommet seg ut, opplyste operasjonsleder i Øst politidistrikt, Karianne Knudsen, til RB ved 23.30-tiden.

Brannen skal ha sørget for at store mengder røyk spredde seg i området, og naboer ble anbefalt å lukke vinduer og dører.

Cirka klokka 23.50 melder politiet at brannen er slukket.

– 28-30 personer er evakuert og det er så langt ikke meldt noen som er skadet. Brannvesenet søker nøye gjennom bygningsmassen etter personer, skriver Øst politidistrikt på Twitter.

Like etter midnatt melder politiet at brannvesenet er i gang med etterslukking og at tre personer er fraktet til legevakt med lettere skader.

Lørdag morgen vet fortsatt ikke politiet hva som var årsaken til brannen.

– Vi vil vurdere om vi skal dra tilbake i dag for undersøkelser, sier operasjonsleder Ronny Samuelsen i Øst politidistrikt.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken