Til sammen er det derfor påvist til sammen 621 med korona. To av kommunene skiller seg ut, storkommunen Lillestrøm og Lørenskog kommune.

Torsdag ettermiddag er det 192 påviste tilfeller i Lillestrøm, en økning på 12 siden 7. juni. Samtidig er ytterligere 15 personer friskmeldte, 139. I Lørenskog er det nå 113 som er bekreftet smittet, en økning på seks nye tilfeller de siste elleve dagene.

I tillegg er det påvist ett tilfelle i Enebakk, Ullensaker og Nannestad.

Lillestrøm: Torsdag ettermiddag meldes det at totalt 192 personer i kommunen har vært bekreftet smittet av koronaviruset. Minst 139 av disse er friskmeldt.

Ullensaker: Den siste tiden har kommunen registrert ett nytt smittetilfelle. Til sammen har nå 72 personer vært bekreftet smittet av viruset i Ullensaker. Kommunen har ingen oversikt over antall friskmeldte. Onsdag bekreftet kommunen smittetilfelle hos et barnehagebarn med søsken på Algarheim, noe som resulterte at flere er i karantene.

Lørenskog: Kommunen kan melde om seks nye smittetilfeller den siste tiden. Totalt 113 personer har fått påvist smitte. Kommunen oppgir ikke lenger informasjon om antall friskmeldte, da ansvaret for oppfølging er overført til fastlegene.

Elev fikk påvist korona: – Man vet jo aldri om flere er smittet

Nittedal: Den siste tiden er det ingenting nytt å melde i Nittedal. Til sammen har 51 personer vært bekreftet smittet av koronaviruset. Kommunen har ingen oversikt over antall friskmeldte.

Rælingen: I Rælingen er det ikke meldt om nye smittetilfeller den siste tiden. Totalt har 39 personer fått påvist smitte av viruset, og 38 av disse er nå friskmeldte. En person har dødd som følge av korona.

Nes: Heller ikke i Nes kommune er det noe nytt den siste tiden. 20 personer har vært bekreftet smittet, og alle disse er friskmeldte.

Hurdal: I Hurdal har fremdeles kun én person vært bekreftet smittet av koronaviruset, og denne personen er friskmeldt.

Gjerdrum: Kommunen har ikke meldt om nye smittetilfeller den siste tiden. Ti personer har fått påvist smitte av viruset i kommunen. De har ingen oversikt over antall friskmeldte.

Eidsvoll: Kommunen har ikke fått bekreftet noen nye smittetilfeller den siste tiden. Totalt 42 personer har vært bekreftet smittet, og alle disse er nå friskmeldte.

Koronasmitte påvist på skole – helt klassetrinn satt i karantene

Nannestad: I Nannestad har totalt 19 personer vært bekreftet smittet, og alle disse er friskmeldte. Lørdag ble det bekreftet ett nytt tilfelle i kommunen, en elev ved Preståsen skole. Onsdag denne uken opplyser kommunen at vedkommende nå er symptomfri og har testet negativt på ny test.

Aurskog-Høland: Det er ikke meldt om nye smittetilfeller i Aurskog-Høland den siste tiden. Totalt ti personer har vært bekreftet smittet av viruset. Åtte av disse er friskmeldte, mens to av de smittede er døde.

Enebakk: I Enebakk ble det bekreftet ett nytt tilfelle 10. juni, ved siste oppdatering er det ingen endring. Til sammen har 52 personer fått påvist smitte av koronaviruset, og minst 48 av disse er nå friskmeldte. Kommunen har hatt seks koronarelaterte dødsfall.