Masseødeleggelse

Å ødelegge har sjelden vært morsommere.

Publisert 06.06.2012 kl 14:00 Oppdatert 06.06.2012 kl 14:00

Tips en venn på e-post:


...

Det er som en klassisk actionfilm. Én mann, én by, ett behov, og så videre. Mannen er James Heller, byen er New York, behovet er hevn. Hevn er en stygg ting, og når den kommer fra en mann som kan skyte tentakler fra hendene sine, blir det enda styggere.

Heller springer på kryss og tvers av New York som om han så sport i det. Han hopper fra hustak til hustak og glir gjennom luften som en svale. Han tar inn synet av en by i flammer, ser ned, og slår mot jorden som en kanonkule.

Vel nede på bakken igjen river han korrupte soldater i fillebiter, tar over kroppene deres, og bruker sin nye form for å infiltrere en base som vil gi ham mer informasjon om hva som har skjedd med familien hans, og hvem som står bak.

Slik går dagene i New York City, og vi kunne ikke tenkt oss noe annet. Glem ferie, glem sommer, og glem solen. Å sende en personbil syngende nedover gata før den lander i fanget på en patrulje med topptrente soldater, slår enhver ferie.

«Prototype 2» har både mål og mening, men alt blir sekundært i forhold til den absurde gleden du får av å gå amok i kamp med fiendene dine. Dette er enkelt og til tider direkte banalt, men likevel vanvittig solid underholdning.

Fakta

Spilltittel: «Prototype 2»

Utgis på: PC, PlayStation 3, Xbox 360

Testet på: PlayStation 3

Utgivelsesdato: 24. april

Aldersmerking: 18+ (www.pegi.info)

Sjanger: Action/Eventyr

Utvikler/utgiver: Radical Entertainment/Activision

På forsiden nå


Akkurat nå!

Alarmen gikk i våpenbutikk – stor politiaksjon

Tips oss: Tlf: 63 80 00 00 E-post: tips@rb.no SMS/MMS: RBTIPS til 2005

Politiet gjennomsøker våpenbutikken Magne Landerø i Lillestrøm etter at alarmen i butikken gikk ved midnatt natt til fredag.

...

– Det vi ser nå er nok bare starten

Ekstreme tilbud skal lokke kundene til butikkene så tidlig som syv fredag morgen. Direktør Per Kristian Trøen fra Norges største kjøpesenter tror fenomenet ”Black Friday” vil klore seg fast som ny høytid for handleglade nordmenn.

...

Skiføret lar vente på seg

Det drysser snø flere steder på Østlandet og Romerike. Ifølge meteorologen vil det fortsette de neste dagene, men noe skiføre blir det ikke.