...
GLADE GUTTER: Ohi Omoijuanfo (t.v.) og Ruben Gabrielsen trener hardt, spiser sunt og lever som toppidrettsutøvere. Nå skal de være med å få LSK høyere opp på tabellen. FOTO: PER KRISTIAN TORVIK

Frykter ikke konkurransen

LILLESTRØM: LSK styrker laget i alle ledd. Ohi Omoijuanfo (18) og Ruben Gabrielsen (20) biter seg fast i første-11’eren. Det har de tenkt å fortsette med.

Per Kristian Torvik
Per Kristian Torvik Profil E-post
Publisert 04.08.2012 kl 21:50 Oppdatert 05.08.2012 kl 07:20

Tips en venn på e-post:


Omtalte lag og spillere


søndag

05

august

Sandnes Ulf - Lillestrøm 0 - 1

Tippeligaen 2012 - søndag 5. august kl 18:00, Sandnes Stadion

Les kampreferat

– Jeg er ikke redd for konkurranse. Tenk så fint et er for meg å få Bjørn Helge Riise er kommet til klubben. Han kan jeg lære mye av, sier Ohi.

Han er juniorspiller også neste sesong, og har hatt en flott utvikling. For to år siden debuterte han med scoring mot Strømsgodset som 16-åring. For noen uker siden slo han Kara i luftduell og var med å senke Tromsø med sitt mål på Åråsen.

– Jeg har vært heldig og kom med på a-laget tidlig. Siden har jeg fått mer og mer spilletid, og har samtidig fått internasjonal erfaring gjennom aldersbestemte landslag.

Juniorkamp

Høy på pæra er Ohi ikke blitt, selv om han er en av landets beste på sitt aldersnivå. Når LSK har fri på grunn av kvartfinalene i cupen 18.-19 august, håper han å få spille juniorkamp i cupen mot Sarpsborg.

– Det hadde vært gøy om juniorlaget kom langt i NM denne sesongen, sier Ohi.

Ruben Gabrielsen har funnet sin plass på banen. Mot Molde var han LSKs beste som midtstopper. Men den plassen får han ikke beholde mot Sandnes Ulf. Trener Magnus Haglund setter ham ut som back, slik det har sett ut på formasjonstreningen de siste dagene.

– Jeg er glad hver gang jeg får spille, jeg. Om det er back eller stopper blir det samme, sier han.

Mistet moren

At Ruben er kommet i så god form er overraskende. Det er ikke mer enn noen uker siden han mistet moren sin med kreft, så han har hatt annet enn fotball å tenke på.

– At jeg har greid å fokusere på fotball og være i såpass bra form er jeg stolt av. Det må jeg takke klubben, medspillerne og trenerne for. Spesielt har Magnus Powell og Arild Sundgot vært viktige for meg. Så har jeg vel gjort en del riktig selv også, sier Ruben Gabrielsen.

LSK stiller trolig dette laget mot Sandnes Ulf søndag (4-4-1-1): Sead Ramovic – Ruben Gabrielsen, Anders Østli, Frode Kippe, Stian Ringstad – Pálmi Pálmason, Oho Omoijuanfo, Bjørn Helge Riise, Johan Andersson – Petter Vaagan Moen – Erling Knudtzon.

På forsiden nå


E6-trøbbel etter trafikkuhell

To biler som kjørte inn i hverandre på E6 førte til noen trafikale problemer mandag morgen.

...

Skrinlegger to blokker

Prosjektet Robsrud Terrasse er lagt på is tross godt salg. – Veldig trist, men opprinnelig plan ville blitt for kostbar å realisere, sier utbygger.

...

– Vi har hatt enkeltskader på over én million kroner

Det er på høy tid å finne fram fellene. Når kulda setter inn, vil nemlig både rotter og mus gjerne inn i varmen.

...

Vil sende utenlandske sjåfører på glattkjøringskurs

Utenlandske sjåfører på norsk vinterføre uten kjettinger og vinterdekk er blitt et vanlig syn. Nå vil samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen (Frp) sende dem på glattkjøringskurs før de får lov å kjøre i Norge.