...
FOKUS PÅ LSK: LSK-trener Magnus Haglund forteller at LSK kun har fokus på seg selv foran cupkampen mot Bodø/Glimt. Laget skal reise seg etter den svake kampen mot Sandnes Ulf. Foto: Vegard Grøtt, NTB Scanpix

Venter positiv cupreaksjon

Spillere og trenere i LSK har renset lufta etter lørdagens svake kamp mot Sandnes Ulf. I kveld forventes det en reaksjon mot Bodø/Glimt i cupen.

Morten Svesengen
Morten Svesengen Profil E-post
Publisert 04.07.2012 kl 13:57 Oppdatert 04.07.2012 kl 17:34

Tips en venn på e-post:


Omtalte lag og spillere


onsdag

04

juli

Bodø/Glimt - Lillestrøm 4 - 0

NM Cup 2012 - onsdag 4. juli kl 18:00, Aspmyra Stadion

Les kampreferat

Søndag hadde LSK-spillerne og trenerne et langt møte på Åråsen. Hovedtema var å finne ut hva de skal gjøre for ikke å slippe inn så mange mål den første halvtimen.

– Vi må innse situasjonen, og skjønne hvor vi er. Derfor var det viktig at spillerne ble delaktig prosessen. De hadde mange fine tanker om hva hver enkelt skal bidra med for å komme ut av dette. Jeg har opplevd en fin reaksjon etterpå. Nå gjenstår det at vi tar det ut på banen, sier Haglund.

Kun fokus på eget lag

Før kveldens 4. runde kamp mot Bodø/Glimt på Aspmyra konsentrerer LSK-treneren seg kun om eget lag i forberedelsene.

– Vi fokuserer kun på den jobben vi selv skal gjøre. I starten handler det aller mest og samhandling og duellspill. Der må vi opp i forhold til kampen lørdag, sier Haglund.

Aller mest gleder treneren seg til å spille en kamp igjen så raskt etter en nedtur som den de opplevde lørdag.

– Det er alltid godt å få en ny kamp bare etter noen dager. Om det er cup eller serie spiller ikke så stor rolle. Nå handler det om hva hver enkelt kan gjøre for å bidra til at laget gjør det bra, sier LSK-treneren.

Spillerne også frustrert

Kaptein Frode Kippe mener at dagene etter Sandnes Ulf-kampen er blitt benyttet godt.

– Det har blitt løftet fram mange forskjellige ting rundt inngangen til kampene siden vi har sluppet inn altfor mange mål i starten av kampene, sier Kippe.

– Hva ble konklusjonen?

– Vi kommer til å gjøre ting litt enklere i starten av kampene til kampen får satt seg. Det går ikke an å slippe inn så mange tidlige baklengsmål som vi har gjort, sier Kippe.

Spillerne forstår godt at supporterne er frustrert over det de ser. Petter Vaagan Moen sier at det ikke er unikt for supporterne.

– Jeg er garantert minst like skuffet som dem. Har ikke kommer hit for å oppleve dette, og er meget tent på å snu dette allerede mot Bodø/Glimt i kveld.

Toindouba inn

Trener Haglund gjør trolig én forandring på laget fra kampen mot Ulf Sandnes.

Guy Roger Toindouba kommer mest sannsynlig inn på bekostning av Pálmi Rafn Pálmason.

På forsiden nå


Høye hekker er farlige feller

Høye hekker fører til uoversiktlige kryss og dermed trafikkfarlige situasjoner. Kommune, veivesen og Trygg Trafikk ber nå romerikinger finne fram hagesaksa og gjøre sikten fri.

...

Så enkelt er det å unngå NRK-lisensen

NRK drar inn over fem milliarder kroner i lisensavgift årlig, men du trenger ikke betale hvis du ikke vil.

...

Ruller ut gress på Torvet i 2015

Byorganisasjonen Lillestrøm 2020 ruller ut gress på Torvet etter Byfesten neste sommer. Hvis grunneieren, Skedsmo kommune, ikke setter foten ned på asfalt.

...

Dyrere kyllinger til tross for overproduksjon

Det siste halvåret har prisene på kylling i butikk økt med 7,1 prosent, ifølge tall fra Statistisk sentralbyrå. Samtidig er det så stor overproduksjon at de største produsentene har satt inn tiltak for å redusere produksjonen.