...
FORSIKRER SEG: LSK-ledelsen vil eliminere muligheten for at skaderisiko skulle bli et argument målt opp mot økonomisk tap i saken rundt Björn Bergmann Sigurdarsog en eventuell overgang.

LSK vil forsikre Sigurdarsons drømmeavtale

ÅRÅSEN/FALKENBERG: LSK ønsker å forsikre Björn Bergmann Sigurdarson slik at han ikke skal gå på et økonomisk tap ved å bli skadet i de kampene han spiller for LSK før en eventuell overgang.

Morten Svesengen
Morten Svesengen Profil E-post
Per Morten Sødal
Per Morten Sødal Profil E-post
Publisert 15.06.2012 kl 13:13 Oppdatert 16.06.2012 kl 17:46

Tips en venn på e-post:


...
DRAMA: Björn Bergmann Sigurdarson er nær en overgang til Wolves.

Omtalte lag og spillere


500 - Internal server error

Error message:
Transformation ended in error for request URI: /componada/component/show-esi/normal/football/magic/www.rb.no/95/6107635/2012-06-16T17:46:33Z when using style sheet component_xhtml2html.xsl. Masked exception is:
Problem transforming sheet: jar:file:/var/jetty/componada/jetty-0.0.0.0-9002-componada-webapp.war-_componada-webapp-any-/webapp/WEB-INF/lib/componada-xslt-2.213.jar!/xslt/component_xhtml2html.xsl

root cause:
Error reported by XML parser processing null: Scanner State 24 not Recognized 

LSK ønsker etter det RB-sporten erfarer å betalte opp mot 100.000 kroner for å forsikre Sigurdarson mot et økonomisk tap dersom han blir skadet på trening eller i de LSK-kampene som skal spilles fram til 13. juli.

Sportsdirektør Torgeir Bjarmann i LSK bekrefter ikke beløpet, men sier at de står klar til å inngå en forsikringsavtale.

– Vi visste at skaderisiko ville bli et tema dersom en klubb ønsket å kjøpe Björn i sommer. Siden vi ønsker å beholde ham lengst mulig ut fra vår sportslige situasjon, ville vi eliminere muligheten for at skaderisiko skulle bli et argument målt opp mot økonomisk tap. Vi håpet at en forsikring ville gjøre Björn motivert til å yte maksimalt i én måned for klubben han har kontrakt med i to og et halvt år til, sier Bjarmann.

Fikk forsikringsavtalen presentert

Sportsdirektøren forteller at dette har vært et sentralt punkt for LSK i samtale med flere klubber.

– Vi har vært åpne med alle klubber om at vi ønsker å bruke Björn i noen kamper før han eventuelt reiser til en ny klubb, og at vi også ønsket å forsikre ham mot et økonomisk tap dersom han skulle bli skadet. Ingen av klubbene vi har snakket med har sett på det som noe problem. Det har vært en naturlig og akseptert del av samtalene vi har hatt, sier Bjarmann.

Han forteller at han har blitt møtt med stor forståelse for LSKs ønske.

– Alle klubbene har sett de utfordringene vi har og har vært positive til at vi kan beholde ham i noen kamper i juli, sier LSKs sportsdirektør.

Da Sigurdarson og hans rådgiver Jerry de Koning møtte Bjarmann torsdag, ble dette presentert LSKs ønsker både om spill i juli og forsikringsavtalen. Det ble ikke godt mottatt.

– Det er ingen hemmelighet at Björns rådgiver har et annet syn på saken enn oss, sier sportsdirektøren.

Regner med Sigurdarson fra lørdag

Bjarmann fastslår som LSK-leder Per Mathisen uttalte til RB-sporten fredag at LSK ikke har skrevet under avtale med noen.

Når det gjelder videre framdrift i saken, så regner han med at Sigurdarson slutter seg til laget på LSKs treningsleir i Falkenberg i Sverige.

– Jeg forventer at Björn stiller på trening lørdag morgen, slik han har avtalt med Magnus Haglund, sier Bjarmann.

Også LSK-trener Haglund forventer at spissen forholder seg til kontrakten han har med Åråsen-klubben.

– Arbeidsplassen til Björn er her hos oss, og selvfølgelig stille på jobb så lenge han har kontrakt med LSK, sier Haglund.

Treneren varsler ingen konsekvenser for Sigurdarson.

– Så langt er det ikke noe som tilsier at dette vil får noen konsekvenser verken for Björn. Hvis det vedvarer ut i neste uke opp mot cupkampen mot Ull/Kisa er det eventuelt noe vi må vurdere, sier den svenske treneren.

På forsiden nå


Elever som sild i tønne

Elevrådsrepresentant Håkon Snortheim kjemper om plass på skolebussen om morgenen. Etter skoletid kommer han seg ikke hjem.

...

– Hektet seg på jula

Akkurat som alle andre som oppdaget den røde traileren på Strømmen, måtte Martin Østgård ha et bilde av seg selv foran Coca-Colas juletrailer.

En person fastklemt og bevisstløs etter ulykke – sendt til Ullevål med luftambulanse

Tips oss: Tlf: 63 80 00 00 E-post: tips@rb.no SMS/MMS: RBTIPS til 2005

En 67 år gammel kvinne ble sittende fastklemt etter en ulykke mellom to biler på Nyveien på Løken i Aurskog-Høland.

Etter mus kommer rev

Det har neppe vært flere rev i nyere tid enn det er nå, ifølge Statskog.