...
PÅ KURS: Steinar Pedersen har kommet inn på UEFAs A-lisenskurs. Det betyr at han er mister kampen mot Sandnes Ulf 30. juni. FOTO: SCANPIX Foto: Scanpix

Forbereder trenerframtid

Steinar Pedersen har fått fri for å ta trenerutdannelse. Selv om familien flytter til Kristiansand til høsten, utelukker ikke 36-åringen en LSK-framtid.

Morten Svesengen
Morten Svesengen Profil E-post
Publisert 30.05.2012 kl 07:06 Oppdatert 30.05.2012 kl 19:57

Tips en venn på e-post:


Stabæk - Lillestrøm
Sammendrag 3

Publikum Stabæk-LSK

Omtalte lag og spillere


lørdag

30

juni

Lillestrøm - Sandnes Ulf 1 - 3

Tippeligaen 2012 - lørdag 30. juni kl 18:00, Åråsen Stadion

Les kampreferat

– Hva som skjer til høsten, er ikke en avgjørelse som ligger i mine hender. Jeg har fått fri for å gå på kurset UEFA A-lisens, men samtidig har jeg en kontrakt med LSK som jeg skal fullføre, sier Steinar Pedersen.

Sørlendingen har en spillerkontrakt med LSK ut denne sesongen. Samtidig har han startet forberedelsene på et fotball-liv etter at den aktive karrieren er over.

– Det er ikke bestemt at jeg legger opp. Jeg er åpen for alt, men samtidig er jeg klar over at den aktive karrieren nærmer seg slutten. De siste par årene har jeg brukt tid for å skaffe meg erfaring nok til å komme inn på trenerkurset. Så får vi se hva som skjer, sier Pedersen.

WEB-TV: Se sammendrag fra Stabæk-LSK her!

Familien flytter i august

Han har snakket med LSK om framtida, men var forberedt på at klubben ikke kunne gi noe svar så tidlig i sesongen.

– Jeg har full forståelse for at LSK ikke kunne gi meg et tidlig svar. Men av hensyn til familien måtte jeg likevel ta en beslutning om bosted. Det betyr at familien flytter til Kristiansand i august. Vi har kjøpt oss hus der og selger huset i Lillestrøm. Jeg vil uansett bo her i høst, og er fullt motivert for resten av denne sesongen, sier Pedersen.

Får fri mot Sandnes Ulf

Den eneste LSK-kampen han helt sikkert ikke vil spille, er oppgjøret mot Sandnes Ulf 30. juni. Da deltar den for tiden strekkskadde forsvarsspilleren på trenerkurset i Porsgrunn.

– Jeg har ambisjoner om fortsatt å jobbe med fotball etter at jeg er ferdig som spiller, og da er dette en fin mulighet. Det er jeg takknemlig for at LSK gir meg sjansen til å gjøre mens jeg fortsatt er aktiv, sier han.

Pedersen har de siste par sesongene vært involvert som trener i regi av Akershus Fotballkrets. Han har også treneransvar på LSKs guttelag i interkrets sammen med andre.

Han utelukker heller ikke at han vil fortsette som trener i Åråsen-klubben.

– I min situasjon vil jeg ikke utelukke noe som helst. Jeg ønsker å jobbe med fotball også i 2013. Om det blir som spiller eller trener, er åpent, sier han.

På forsiden nå


Kjørte i 150 km/t – tatt av sivil politibil

Den 21 år gamle kvinnelige sjåføren fra Oslo ble målt til 150 km/t over fire kilometer av den sivile politibilen.

...

1.000 soldater til Sessvollmoen

Snaut 1.000 soldater skal ha base på Sessvollmoen og sørge for transport og logistikk når Nato-øvelsen Noble Ledger går av stabelen i september.

...

Du risikerer å ikke få avisen onsdag

Over tusen avisbud går ut i streik dersom det innen midnatt natt til onsdag ikke blir enighet mellom Mediebedriftenes Landsforening (MBL) og Norsk Transportarbeiderforbund (NTF).

Akkurat nå!

...

Dement 80-åring funnet etter 9 timer

Den 80 år gamle mannen ble funnet i god behold etter å ha vært savnet i ni timer.