...
FOTO: SCANPIX

Slutt på den forferdelige hjemmestatistikken

ÅRÅSEN: (Lillestrøm – Sogndal 1-0). Da alt så håpløst dukket Björn Bergmann Sigurdarson opp og skjøt LSK-mål via en Sogndal-forsvarer.

Fredrik Vestgård E-post
Publisert 20.05.2012 kl 17:56 Oppdatert 22.05.2012 kl 23:39

Tips en venn på e-post:


Sammendrag, Lillestrøm - Sogndal 1-0

Se mål og høydepunkter!

Mål, Lillestrøm - Sogndal 1-0
Sigurdarson, (90)

Omtalte lag og spillere


søndag

20

mai

Lillestrøm - Sogndal 1 - 0

Tippeligaen 2012 - søndag 20. mai kl 18:00, Åråsen Stadion

Les kampreferat

WEB-TV: Se alle høydepunktene her!

Dermed er det slutt på LSKs forferdelige hjemmestatistikk. Før Sogndal-seieren hadde ikke laget tatt tre poeng på Åråsen siden 7. august i fjor, da de slo Sarpsborg.

– Alle gutta jobbet utrettelig hele kampen. Til slutt fikk vi en sjanse og det var helt fantastisk å score, selv om jeg hadde litt flaks da den gikk inn via en av deres spillere, sier Björn Bergmann Sigurdarson til rb.no.

WEB-TV: Se Sigurdarsons seiersmål her!

Kom ut av intet

Utover hans scoring var kampen på Åråsen fryktelig kjedelig. Ingen av lagene skapte nevneverdig, før islendingen ble matchvinner.

– Men jeg trodde hele tiden at vi kom til å score. Dette var tre poeng vi virkelig trengte og nå har vi fått to seire på rad, det gir selvtillit, fortsetter han.

Ingen i LSK-leiren forventet at Sogndal skulle bli enkle å spille ut. Laget har tross alt tatt poeng fra Rosenborg på bortebane, i tillegg til å ha slått både Molde og Odd Grenland.

– Det skal vi ikke glemme. De har vist seg som fryktelig velorganiserte og har vært vanskelige å skape noe mot, poengterer LSK-trener Magnus Haglund.

LIVE TEKST: Vi fulgte Lillestrøm – Sogndal her!

– Svake før pause

Spesielt de første 45 minuttene slet LSK. Det var også Magnus Haglund klar på etter kampen.

– Vi slet ekstremt da, men det bedret seg noe i 2. omgang. Uansett er jeg utrolig fornøyd med tre poeng, de var viktige, erkjenner svensken.

Seieren mot Viking ble også en voldsom utladning.

– Derfor virket flere litt tunge i kroppen.

Sead Ramovic var som resten av LSK-leiren fornøyd med seieren. Etter å ha kommet tilbake fra sin skade og erstattet Stefan Logi Magnusson før Viking-kampen, har han nå sluppet inn ett mål på de to strake LSK-seirene.

– Verken vi eller Sogndal skapte voldsomt, men vi vant og det er det viktigste. Nå må vi nullstille og fokusere på neste kamp.

Har kontroll fram til ferien

Den går allerede førstkommende torsdag, mot Aalesund. Keeperen er trygg på at han beholder kontrollen på sine lårproblemer, og spiller også da.

– Det er stivt og vondt nå, men det viktigste i denne situasjonen er Lillestrøm. Jeg har kontroll og skal spille begge kampene før ferien, sier Ramovic.

Tippeliga-pausen må han derimot bruke til å bli helt klar.

– Da skal problemene bort, slik at jeg er helt klar til vi begynner igjen.

Les fullstendig kampreferat her!

På forsiden nå


...

Vil selge for å leie

Coop bekrefter at de har startet en prosess med tanke på å selge eiendommen Coop Logistikksenter.

...

Slik slipper du unna poseavgift

Slik unngår du Tante Poses nye avgift neste år. Du kan spare miljø og penger. Men du må ikke kaste restavfall i de grønne matposene. Trond Henriksen

LSK ser lys i tunnelen

I LSK mener de at en kommunal støtte på 2,1 millioner i året de tre neste årene vil gi klubben mulighet til å rydde opp i den anstrengte økonomien.

...

Fra Kongen til Sierra Leone

Mandag dimitterte Anna Regine Skaug og Trym Ullerud fra Forsvaret. I går dro de til Sierra Leone for å jobbe med ebolasmittede.