...
LSK-SPILLER: Vålerenga-back Fredrik Stoor klar for LSK. FOTO: SCANPIX

Fredrik Stoor kan bli LSK-spiller

ÅRÅSEN: Fredrik Stoor kan bli leid ut fra Vålerenga til LSK denne sesongen.

Per Kristian Torvik
Per Kristian Torvik Profil E-post
Publisert 20.03.2012 kl 13:21 Oppdatert 21.03.2012 kl 07:09

Tips en venn på e-post:


Omtalte lag og spillere


500 - Internal server error

Error message:
Transformation ended in error for request URI: /componada/component/show-esi/normal/football/magic/www.rb.no/95/5979193/2012-03-21T07:09:26Z when using style sheet component_xhtml2html.xsl. Masked exception is:
Problem transforming sheet: jar:file:/var/jetty/componada/jetty-0.0.0.0-9002-componada-webapp.war-_componada-webapp-any-/webapp/WEB-INF/lib/componada-xslt-2.196.jar!/xslt/component_xhtml2html.xsl

root cause:
Error reported by XML parser processing null: Scanner State 24 not Recognized 

Det er en mulighet LSKs vanligvis lite snakkesalige sportsdirektør ikke avviser.

– Vi har hatt en dialog med Vålerenga uten at noe er bestemt. Om vi kommer dit i diskusjonene, vil vi bli enige, sier Torgeir Bjarmann.

– Hva må til om dere henter ham?

– Vi er enige med Sarpsborg om utleie av Nicolay Solberg. I tillegg kan Effiom Otu Bassey bli leid ut til en klubb i hjemlandet Nigeria. Hvis det skjer, har vi plass og økonomi til en spiller til. Hvorvidt det blir Fredrik Stoor, kan jeg ikke bekrefte.

Risikofri leieavtale

– Stoor var på vei til Rosenborg. Det skar seg fordi han ikke besto den medisinske testen. Er det da klokt av LSK å hente ham?

– Da var det snakk om en fireårig avtale med høy lønn. Hos oss diskuterer vi eventuelt en kortere leieavtale og lav risiko. Det er noe annet. Vi får eventuelt se hva en medisinsk test vil bringe, om vi går videre med saken.

– Fredrik Stoor er høyre back. Betyr det at dere ikke er fornøyd med Jesper Westerberg?

– Nei, overhodet ikke. Stoor kan spille på flere plasser i forsvaret. Vi er også i den situasjonen at vi kan trenge en forsvarsspiller til, seir Torgeir Bjarmann.

Spilt i Premier League

Den svenske backen som hadde stor suksess da han kom til Rosenborg in 2006. To år seinere ble han kjøpt av Fulham. Men han slo aldri gjennom i den engelske Premier League-klubben, og ble en periode utleid til Derby.

I januar i fjor ble han hentet til Vålerenga. Han er kjent som en offensiv høyreback, som i følge ekspertene ikke passet inn i Martin Andresens filosofi.

Nå kan 28-åringen være på vei til LSK.

På forsiden nå


...

Dropper muskler for å orke mer

Henrik Kristoffersen (20) møter den nye alpinsesongen med den samme vekta som i fjor. Rælingen-gutten prioriterer utholdenhet foran mer styrke.

...

Reidun synger av full hals bak rattet

En gang ble Reidun Sæther (33) stoppet av politiet fordi en bilist trodde artisten kjørte med promille. Sannheten var at hun øvde på en Tina Turner-låt.

...

Blekkerud vrakes av sine egne

Oddmar Blekkerud vrakes av nominasjonskomiteen i Nes Ap. Leder Grete Sjøli seiler opp som mulig ordførerkandidat.

...

Rapporterer inn Ylven-takling

Lørenskog ønsker at Norges ishockeyforbund skal se på smellen som knocket ut Martin Laumann Ylven (25).