Forsøkte å snike seg inn på Martins

LILLESTRØM: – Ble aggressiv da vaktene avslørte ham.

Rune Bernhus
Rune Bernhus Profil E-post
Publisert 01.07.2012 kl 09:46 Oppdatert 01.07.2012 kl 13:58

Tips en venn på e-post:Politiet måtte komme og rydde opp da en 21 år gammel mann fra Skedsmo slo seg vrang i Lillestrøm sentrum natt til søndag.

Mannen skal ha forsøkt å snike seg inn på puben Martins i Lillestrøm ved å klatre over gjerdet til uteserveringen på stedet. Pubens vakter lot seg imidlertid ikke lure. 21-åringen ble avslørt og bedt om å forlate stedet.

– Da ble han aggressiv og ville starte slåsskamp. Da patruljen ankom stedet, ble han bortvist fra sentrum resten av natta. I tillegg har vi opprettet sak på forholdet, sier operasjonsleder Svein Hallås i Romerike politidistrikt.

rb.no har vært i kontakt med stefaren til 21-åringen. Han sier det stemmer at sistnevnte tok seg over gjerdet til utestedet. Derfra skiller de to historiene lag.

– Han var ikke aggressiv. Han strakk hendene i været som tegn på at han ga seg. Da hoppet den ene vakta på ham, sier stefaren.

21-åringen var søndag hos legevakta på Lillestrøm.

– Man kan tydelig se at han har fotmerker i hodet. Mandag leverer vi inn politianmeldelse på vakta, sier stefaren.

På forsiden nå


– Han satte seg opp mot politiet og nå er han på vei i arresten

I forbindelse med festlighetene på de forskjellige utestedene kvelden 1. juledag, foretar politiet en såkalt utelivskontroll.

...

Fet IL på tomte-jakt

Idrettslagets plan om å bygge ny flerbrukshall står i stampe. Det eneste som kan få fart på prosjektet er en egnet tomt.

Politiet: – De har knust en rute og endevendt huset

Ble frastjålet smykker, iPad og kontanter.

...

Klarsignal for Tour de Ski

Tour de Ski blir arrangert som planlagt, bekreftet arrangøren torsdag. Snømangel i Europa har gjort at det har spøkt for den niende utgaven av konkurransen.