...
KAN GLISE: Sportssjef Atle Olsen mener LIK-laget nå er i boks. Foto: Geir Egil Skog

– Nå er laget komplett

LØRENSKOG: Med to nye kanadiske signeringer, samt forlengelse med kraftløperen Martin Laumann Ylven, mener sportssjef Atle Olsen at Lørenskog allerede nå har en tropp som kan kjempe om titler.

Per Morten Sødal
Per Morten Sødal Profil E-post
Magnus Muri Nygren
Magnus Muri Nygren Profil E-post
Publisert 20.06.2012 kl 16:13 Oppdatert 20.06.2012 kl 18:36

Tips en venn på e-post:Tirsdag ble backen Wes Cunningham og senteren Wacey Rabbit klare for klubben.

– Cunningham har vært en poengmaskin i East Coast Hockey League, er en ledertype som produserer veldig bra i overtall. Det er akkurat en slik type back vi har lett etter. Det er ikke første gang vi har forsøkt å få ham til Lørenskog, sier sportssjef Atle Olsen.

Den andre nykommeren, Wacey Rabbit, er anbefalt av både tidligere keeper Dov Grumet Morris og Lørenskogs poengkonge James Sixsmith.

– Han er en liten, veldig skøyterask senter, sterk i dropper og veldig god i undertall. I tillegg sier både Dov og James at han er en veldig fin fyr, sier Olsen.

Forrige sesong spilte Rabbit sammen med Grumet Morris i San Antonia Rampage i AHL.

I tillegg kan Olsen glede seg over at også Martin Laumann Ylven har signert ny kontrakt med klubben. En av lagets få lokale spillere kom tilbake etter et proffeventyr i Sverige i januar og fikk ikke tilbudet han ventet på i utlandet igjen.

– Med disse tre på plass er laget vårt mer eller mindre komplett. I utgangspunktet kommer vi ikke til å hente flere før seriestart. Det ser bra ut på treningene. Flere av ungutta puster de mer etablerte i nakken, sier Olsen.

Av spillere som var med forrige sesong, jobber sportssjefen med å forlenge med Espen Olsen Lie, mens Lasse Fjeldstad er på vei tilbake fra skulderskaden som gjorde at hele forrige sesong gikk i vasken.

På forsiden nå


...

Politikerne er enige om T-bane til Lillestrøm

Både Høyre- og Ap-politikere vil ha T-bane ikke bare til Ahus, men også Lillestrøm. Regjeringen kan ikke love statsfinansiering.

Varmeste sommeren på 20 år

Meteorologisk Institutt har nå fått inn statistikken for juli-temperaturen på Romerike. Den viser den varmeste sommeren siden 1994.

...

Bygger om rullebanen

I sommer bygger Oslo lufthavn på Østre rullebane. Det fører til mer flystøy over Mogreina.

Kvinne til Ahus etter trafikkulykke

En kvinne i 50-årene er fraktet til Ahus etter at hun kjørte av veien.