Fjellhamars Vieira

FJELLHAMAR:Fjellhamar-spilleren Abdisalam Ibrahim har Patrick Vieira som sitt store forbilde på fotballbanen.

Wegard Bakkehaug E-post
Publisert 01.11.2006 kl 23:00 Oppdatert 01.11.2006 kl 23:00

Tips en venn på e-post:


...
PÅ LANDSLAGET: Fjellhamars Abdisalam Ibrahim har imponert nok denne sesongen til å få tillit med flagget på brystet. I debuten ble han kåret til Norges beste spiller. BEGGE FOTO: WEGARD BAKKEHAUG

Da vi ber 15-åringen beskrive sine sterke sider som fotballspiller tyder svarene på at han ikke er helt ulik helten som også har en fortid favorittklubben Arsenal.

– Jeg har god teknikk, er god til å vinne dueller, takle, slå pasninger. Dessuten er jeg ganske sterk, forteller Ibrahim.

Han har tidligere fungert både som keeper og spiss, men nå har "Abdi" slått seg til ro på banen. Og plassen er selvsagt sentral midtbane – som Vieira.

– Det er der jeg er best. Jeg skal hvert fall aldri stå i mål igjen, smiler Fjellhamar-spilleren.

Banens beste

Ibrahim har i løpet av året kommet i landslagsledelsens søkelys. Før dobbeltkampene mot Sverige i september var 15-åringen ikke med i troppen, men ble kalt inn etter et forfall.

Det angrer neppe landslagssjef Bård Flovik på i dag. "Abdi" spilte 90 minutter i begge kampene på Alfheim, og ble kåret til Norges beste spiller i den første.

– Det var veldig moro. I desember reiser landslaget til Tyrkia på samling så jeg håper å komme med der, sier 15-åringen.

3. divisjon

Før Ibrahim og familien flyttet til Lørenskog i 2002 spilte landslagsspilleren for Øyer/Tretten like utenfor Lillehammer.

Nå stortrives han i Fjellhamar FK.

– Det er en kjempebra klubb med godt miljø. Men vi får se hva som skjer. Det kan være aktuelt å bytte etter hvert, sier Ibrahim.

Han startet sesongen på Fjellhamars guttelag som i disse dager kjemper om opprykk til interkretsserien. I høst har han fått tillit på klubbens 3. divisjonslag der også broren Abdirashid Ibrahim spiller.

– En fin utfordring for meg å spille der, kommenterer 15-åringen.

På forsiden nå


...

– Dette vil jeg gjøre resten av livet

Ballettdanser Emmeline Jansen (18) har reist langt for å oppfylle dansedrømmen sin.

...

Her har tiden stått stille i over 40 år

Toppblogger Anette-Marie Antonsen lo da hun så boligannonsen. Likevel endte hun opp med å kjøpe en fullstendig intakt 70-tallsleilighet.

– Hun lager mye lyd for å skremme oss, men hun er veldig snill

I september ble det funnet en skadet flaggermus i Lillestrøm sentrum. Siden den gang har Flaggermusen Hanne fått stell og mat hos Flaggermusmottaket i Nittedal. I kveld ble den sluppet løs fra kirketårnet i Lillestrøm kirke

Politiet: – Mann (93) ranet i sitt eget hjem

Tips oss: Tlf: 63 80 00 00 E-post: tips@rb.no SMS/MMS: RBTIPS til 2005

Politiet er på jakt etter et par i 40-50 åra som skal ha ranet en 93 år gammel mann i sitt eget hjem i ettermiddag.