Lokaloppgjøret endte med poengdeling

(Ull/Kisa – Strømmen 1-1). Armin Sisteks drømmescoring holdt ikke til tre poeng for Strømmen.

DEL

Vi fulgte kampen LIVE her!

De første 45 minuttene var preget av mange dueller og få sjanser, men lokaloppgjøret mellom Ull/Kisa og Strømmen tente til på overtid av første omgang.

Først scoret Armin Sistek et perlemål. Strømmen-spissen mottok ballen på hjørnet av Ull/Kisas 16-meter, og svarte med å curle ballen praktfullt i krysset.

Men ledelsen ble ikke langvarig. Jessheim-vertene gikk rett i angrep og utliknet på en corner. Pål Steffen Andresen vant duellen i boksen, og stanget hjørnesparket fra kaptein Truls Jørstad i nettmaskene.

Både Ull/Kisa og Strømmen hadde gode muligheter til å sikre seieren etter sidebyttet, men ingen av lagene maktet å overliste motstanderens keeper. Dermed endte oppgjøret på UKI Arena med poengdeling.

Kisa best før pause

Ull/Kisa var best i åpningsomgangen, og Viktor Adebahr dunket ballen i stolpen etter et snaut kvarter. Utallige dueller og et dusin dødballer senere, fikk Eirik Soltvedt muligheten til å gi Jessheim-laget pauseledelse – men spissveteranen misbrukte sjansen fra kort hold.

I stedet gikk Strømmen i angrep og scoret ut av ingenting. Hjemmefansen ante fred og ingen fare da Armin Sistek fikk ballen på hjørnet av Ull/Kisas 16-meter, men Strømmen-spissen fikk de fremmøtte på UKI Arena til å sperre opp øynene da han skrudde ballen i krysset. Vertenes keepervikar Kamil Rylka kunne intet gjøre for å avverge.

Minuttet senere stilnet Strømmen-jubelen. Truls Jørstads presise hjørnespark fant hodet til Pål Steffen Andresen, som takket for serveringen ved å styre ballen i mål bak Strømmen-keeper Duwayne Kerr.

Mange cornere

Den andre omgangen åpnet med cornerorgie for Ull/Kisa – uten at ullsokningene maktet å lirke kula i mål. Da ble det langt farligere da Eirik Soltvedt fant innbytter Lars Jørgen Mork inne i 16-meteren, men Kisa-vingen sviktet i avslutningsøyeblikket.

Strømmen svarte med å skape en stor mulighet i den andre enden. Hjemmekeeper Rylka ga en skummel retur, men Simen Stamsø Møller traff stolpen på returen. Ballen havnet deretter hos Armin Sistek, som hadde brukt opp dagens drømmetreff. Strømmen-spissen avsluttet nemlig ufarlig utenfor.

20 minutter før slutt fikk gjestene fra Nedre Romerike en ny mulighet, men Rylka i Kisa-buret hentet frem en dobbeltredning som holdt hjemmelaget inne i kampen.

Kampen døde hen i sluttminuttene, og ingen av lagene så ut til å være i stand til å avgjøre. Ut av ingenting tvang Lars Jørgen Mork frem en kanonredning av Strømmen-keeper Kerr på et godt volleyskudd fra langt hold på overtid, men nærmere seier kom ikke Ull/Kisa.

Jessheim-laget satte imidlertid punktum for tapsrekken, og tok sitt første poeng etter tre strake tap. Strømmen slo på sin side tilbake etter 1-2-tapet for tabelljumbo Bærum forrige helg.

Artikkeltags