Mål, Rosenborg - Strømsgodset 1-1

Mål, Kamara (44)

Målfest på Lerkendal

Trondheim (ANB-NTB): Det ble en ordentlig målthriller i 3-3-kampen mellom Rosenborg og Strømsgodset. Se målene her!

Publisert 24.06.2012 kl 20:40 Oppdatert 24.06.2012 kl 21:24

Tips en venn på e-post:


Mål, Rosenborg - Strømsgodset 2-2

Mål, Kamara (65)

Mål, Rosenborg - Strømsgodset 2-3

Mål, Kamara (74)

Mål, Rosenborg - Strømsgodset 3-3

Mål, Dockal (78)

Omtalte lag og spillere


søndag

24

juni

Rosenborg - Strømsgodset 3 - 3

Tippeligaen 2012 - søndag 24. juni kl 18:00, Lerkendal Stadion

Les kampreferat

Ola Kamara gjorde hattrick for gjestene.

Bortelaget fra Drammen så ut til å gå mot en sterk seier, men måtte nøye seg med ett poeng da Borek Dockal utlignet til 3-3 med sitt annet mål 13 minutter før slutt. Ronny Deilas menn ble snytt for straffe da Stefan Strandberg helt på tampen rev ned Peter Kovacs innenfor 16-meteren. Det holdt likevel til tabelltopp for Strømsgodset, som leder ett poeng foran Molde.

– Tre mål burde holde til seier, men vi møtte et bra lag. Vi fikk en kamp med sjanse-bonanza. Likevel kan vi si oss fornøyd med 3-3 ettersom vi la under til pause, sa Godset-keeper Adam Larsen Kwarasey til TV 2 etter kampen.

24-åringen håper drammenserne holder distansen ut i gullstriden.

– Vi skal gjøre vårt beste for å holde oss på toppen. Her gjelder det å ta en kamp om gangen og se hvor langt det rekker, sa han.

Etter det som for det meste var en ujevn første omgang, så tok toppkampen på Lerkendal for alvor fyr like før pause. Først utlignet en umarkert Ola Kamara til 1-1 etter 44minutters spill, mens Dockal sendte Rosenborg tilbake i ledelsen fra straffemerket rett etterpå. Begge målscorerne skulle igjen stå fram for hvert sitt lag senere i kampen.

Etter bare fire minutter laget en uheldig Lars Sætra selvmål da han sleivsparket ballen over Larsen Kwarasey. Strømsgodset var uvanlig uryddig i pasningsspillet sitt i åpningen. Samtidig viste RBK defensive svakheter. Det lå derfor godt an til mange mål, og det skulle også vise seg å holde stikk.

Rett etter en stor sjanse for vertene, ordnet i stedet Kamara 2-2 med en lekker scoring i det 65. minutt. 22-åringen tok noen steg tilbake før han satte ballen med en pen skru bak keeper Daniel Örlund.

Ni minutter senere fullførte samme mann sitt hattrick da han med hodet tvang Örlund til å avgi en stygg retur, som han selv sørget for å prikke i nettet. Men målfesten tok ikke slutt før også Dockal hadde vist at han kunne gjøre fine mål. Tsjekkeren smalt til og satte ballen kontant i mål via tverrliggeren.

Ett poeng var egentlig ikke godt nok for femteplasserte Rosenborg i gullkampen. Fortsatt er serieleder Strømsgodset sju poeng foran trønderne.

– Vi er ikke fornøyd selv om vi kom tilbake og gjorde 3-3. Vi ledet 2-1 og hadde et par store sjanser til å punktere kampen. Vi burde ha avgjort det hele, men Strømsgodset er gode og kriget seg tilbake, sa RBK-kaptein Mikael Dorsin.

Rosenborg møter Viking på bortebane i neste serierunde. For hjemmesterke Strømsgodset venter Hønefoss på Marienlyst.

(ANB-NTB)

På forsiden nå


Ektepar savnet etter skitur i Hurdal

Tips oss: Tlf: 63 80 00 00 E-post: tips@rb.no SMS/MMS: RBTIPS til 2005

En leteaksjon er satt i gang etter et ektepar i 50-årene som er savnet etter en skitur i Hurdal søndag.

Ulykke på E6 – en person fastklemt

En kvinne ble sittende fastklemt etter en bilulykke på E6 nord for Frogner søndag kveld.

...

Advarer mot såpeglatte veier

Yrkessjåfør forteller om vanskelige kjøreforhold på E6.

...

Doblet salget av julebrus etter testseier

Julen kom tidlig til Roma Mineralvannfabrikk i år. Etter at deres røde julebrus vant VGs julebrustest har salget doblet seg.