...
Arnfinn Fagerli trodde boligsalget sentralt i Lillestrøm skulle bli enkelt. Fire måneder etter første visning er det bare å sette ut visningskiltene igjen Foto: Tom Gustavsen, RB/ANB

Ingen vil kjøpe huset

Lillestrøm (ANB): Heftige budrunder og raske salg til rekordhøye priser er hverdagen for mange boligselgere. Men ikke for alle.

Publisert 18.08.2012 kl 09:16 Oppdatert 18.08.2012 kl 09:16

Tips en venn på e-post:

[Romerikes Blad] Avisoverskrifter om boligpriser rett til værs skaper forventninger, spesielt for boligeiere i sentrumsnære og såkalte pressområder.

Arnfinn Fagerli trodde derfor det ville bli enkelt å selge hoveddelen i tomannsboligen ved Volla skole i Lillestrøm.

– I nesten alle norske aviser kan man lese at det er boligboom her i landet, men salget går ikke alltid fullt så bra som media skal ha det til, sier Fagerli.

For fire måneder siden la Fagerli ut huset for salg. Interessen for førsteetasjen i tomannsboligen med supersentral beliggenhet er og blir laber.

– Det overrasker meg. Blant annet på grunn av den gode beliggenheten mente megleren det var stor sannsynlighet for at boligen ville bli solgt over takst allerede etter første visning.

Prisen er nå satt ned 200.000 kroner, forteller Fagerli.

Boligen i Nittedalsgata er ikke hans første erfaring som boligselger. Fagerli har tidligere solgt åtte ganger i forbindelse med flytting, men at salget trekker ut i tid, er en ny er faring.

– Jeg har solgt hus og leiligheter i Oslo, på Romerike og i Bergen, men aldri opplevd lignende. Alle ble solgt etter noen dager, forteller Fagerli.

Boligen i Lillestrøm kjøpte han for to år siden for 2,3 millioner kroner. Prisantydningen er nå 2,550 millioner kroner.

Her kan du lese mer om vanskeligsolgte boliger

Eiendom til salgs og leie lokalt

Velg kategori

Velg område

De nyeste annonsene

Annonsere? Bestill annonse her

Nyeste bolig

Jessheim-Nordbyhagen - Delikat og tiltalende 3-...

3113183

Meget tiltalende eierleilighet som fremstår lys og moderne. Leiligheten ligger fint til på feltet og disponerer egen inng...

Prisantydning: 2.050.000,-

Område: JESSHEIM

Eiendomstype: Leilighet

Primærrom: 56m²

Visning: 29.04.2014 17:30 - 18:30]

Mer om boligen

3113183
Annonsere i avis og på nett?
Visningskalender
Velg visningsdato
Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn