Angan viser teknikk

Angan viser god nærteknikk i kampen mot Hønefoss.

Publisert 28.05.2012 kl 22:08
Oppdatert 29.05.2012 kl 11:10
Tips en venn (e-post)

Lokalt

...

Maken til luksus har du neppe sett

Abu Dhabi, De forente arabiske emirater: Flyselskapet Etihad sparte ikke på kruttet da de viste fram Airbus A830 og Boeing 787 for pressen, og de har heller ikke spart på luksusen inne i flyene. Den mest luksuriøse delen er i Airbus A830 som har spisebord, stort toalett og i tillegg en egen butler. Kilde: Reuters Redigerer: Henrik Skolt / NTB Reuters

...

En firedagers thriller i mørket er over

Lam Dong, Vietnam: I 82 timer jobbet redningsarbeidere intenst med å grave seg ned til de 12 arbeiderne som ble fanget etter en tunnelkollaps i sammenheng med byggingen av et vannkraftverk i Vietnam. Etter å ha slitt med oksygenmangel og stadig stigende vann rundt seg, ble alle arbeiderne fraktet ut i live fredag kveld. Kilde: Reuters Redigerer: Henrik Skolt / NTB Reuters

...

– Jeg kommer ikke til å løfte en finger når han vender tilbake i kveld

Se hvilke problemer Kjetil har rotet seg borti denne gangen.

...

Svigermor får uventet svar når hun holder tale i datterens bryllup ...

...

Musevenn? I denne fella dør de ikke

...

Se hvordan han får det til

...

Her behandles juleposten din

Postens Østlandsterminal i Lørenskog tar imot nærmere 4 millioner brev, pakker og julekort før jul. Se de enorme mengdene!

...

Her behandles juleposten din

Postens Østlandsterminal i Lørenskog tar imot nærmere 4 millioner brev, pakker og julekort før jul. Se de enorme mengdene!


Nasjonalt

...

Pakistan begraver sine døde

Familien bærer kisten til Abdul Azam Afridi til hans siste hvilested. Avgangseleven var blant de 132 barna som ble drept under den grufulle massakren mot en skole i byen Peshawar i Pakistan tirsdag.

...

Slik lager du 3D-pepperkaker

Komiker Jonna Støme har fått besøk av «verdensmester» i pepperkakebaking, fjorårets vinner av verdens sprøeste pepperkaker, Caroline Eriksson. Sammen baker de 3D-pepperkaker.

...

Nobelprisvinnerne tatt imot på Slottet

Fredsprisvinnerne Malala Yousafzai og Kailash Satyarthi møtte kong Harald, dronning Sonja, kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit på Slottet.

...

Første Porsche gjennom NCAP-test

Porsche debuterer i NCAP-testene med Macan. Og selv om det går hardt utover SUV'en får den fem stjerner. Se testen her.

...

På eksklusiv liste

Norske The Commander-In-Chief i gitarduell med Craig Ogden. Samarbeidet har fått mye skryt, og Paganinis verk 24 Capricci ble valgt ut på listen over de ti beste låtene i «metall møter klassisk». Videoen er spilt inn på Kjeller på Romerike.

...

Por Una Cabeza

The Commander-In-Chief og Craig Ogden i gitarduell på toppen av Holmenkollen.

...

Pass på ledningene!

Ikke la adventstaker og juletre lyse opp for nattevandrerne.

...

«Døh! Kutt ut nå. Dette er jo feil»

Det skulle være årets byvin for 2014. Men samme dag som årgangsvinen skulle ut i Vinmonopolets hyller, oppdaget man at – ups! Det står 2013! Se reaksjonen hos byvinsjefen! Saken leser du her!