...
Ada Hegerberg er klar for Stabæk. Det samme er hennes søster, Andrine. Foto: Digitalsport

Stabæk fortsetter opprustingen

Selv om det går nedover med Stabæks herresatsing, fortsetter klubben å bygge opp kvinnene.

Terje Alstad
Terje Alstad, ANB Profil E-post
Publisert 12.12.2011 kl 11:07 Oppdatert 12.12.2011 kl 11:10

Tips en venn på e-post:

Søndag kveld kunne klubben presentere to av Norges aller største fotballtalenter på kvinnesiden. Ada og Andrine Hegerberg ikler seg den blåe Stabæk-drakten neste sesong.

– Vi er glade for å ha dratt i land disse to signaturene. Dette er spillere med spisskompetanse, som vil gi oss noen ekstra dimensjoner å spille på, sier sportslig leder Richard Jansen på klubbens nettsted.

Lovende søskenpar

Ada og Andrine er et søskenpar på henholdsvis 16 og 18 år, som har tatt store steg denne sesongen. Duoen skal ha mye av æren for den sterke sesongen til Kolbotn i år. Klubben endte på en sterk tredjeplass – tre poeng bak serievinner Røa og like mange poeng som nevnte Stabæk.

Ada er spiss, mens Andrine trives best på midtbanen. Ifølge nifs.no sto jentene for 18 mål totalt for Kolbotn i seriespillet. Begge jentene har briljert på yngre landslag, og var med i Eli Landsems siste A-landslagstropp.

Fra før har Stabæk Caroline Graham Hansen – også hun bare 16 år – som også ses på som et av de største fotballtalentene Norge kan by på.

Hentet landslagskapteinen

Dermed kan det se ut til at årets cupvinner blir store favoritter til seriegull neste sesong. Landslagskaptein Ingvild Stensland ankom Nadderud 1. desember – og har skrevet under en toårskontrakt.

I tillegg har den lovende treneren Øyvind Eide – hentet fra Kongsvingers herrelag – blitt ansatt som ny hovedtrener i Stabæk.

Ifølge Budstikka kommer også alle bærebjelkene fra årets Stabæk-utgave til å fortsette hos bæringene neste sesong. (ANB)

På forsiden nå


...

Politiet reduserer terrorberedskapen

Politidistriktene fikk en ny beredskapsordre mandag.

...

Nittedal er helt i næringstoppen

Da Würth Norge AS trengte større lokaler, ble det uaktuelt å flytte ut av det som er kåret til den vennligste næringskommunen på Romerike.

...

– Øvre Romerike bør bli én kommune

Regiondirektør Nina Solli i NHO mener romerikskommunene bør gå foran i debatten om kommunesammenslåinger.

...

– Våre folk er trent til dette

Talsmann for Romerike politidistrikt, Bjørn Hoff, forsikrer at deres mannskap er godt skikket for dagens beredskapsnivå.