...
En mann ble knivstukket i Rådhusparken i Porsgrunn mandag ettermiddag. Foto: Ørjan Madsen, Telemarksavisa/ANB

Mann pågrepet

Politiet har pågrepet en mann i Porsgrunn etter at en 37 år gammel mann ble påført livstruende skader da han ble knivstukket i ryggen mandag ettermiddag.

Publisert 21.05.2012 kl 22:06 Oppdatert 21.05.2012 kl 22:09

Tips en venn på e-post:– Klokken 16.10 fikk vi melding om en knivstikking i Rådhusparken i Porsgrunn. Da politiet kom til stedet, fant de en skadd mann med skader som var forenlig med nettopp knivstikking. Vi kjenner identiteten til den vi er ute etter, sa operasjonsleder Gisle Småge i Telemark politidistrikt til NTB mandag ettermiddag. Det er ikke kjent hva som skjedde forut for knivstikkingen.

Politiet visste tidlig navnet på den antatte gjerningsmannen. Etter å ha undersøkt flere adresser utover ettermiddagen og kvelden, kunne væpnet politi pågripe mannen ved 21-tiden.

– Dette er den samme mannen som vi har lett etter i dag, og en mann som er kjent av oss fra før, sier politiinspektør Lill Kristin Nilsen.

Hun sier at den pågrepne mannen, som er i 40-årene, vil bli avhørt mandag kveld eller tirsdag formiddag. Tirsdag tar politiet stilling til om de skal be om varetektsfengsling. Den foreløpige siktelsen lyder på «legemsbeskadigelse med særlig farlig redskap».

Patruljen som kom til Rådhusparken, snakket med 37-åringen, som var ved bevissthet. Mannen ble kjørt til Sykehuset Telemark. Der opplyses det at mannens skader var livstruende, men at tilstanden hans er stabil etter at han ble operert mandag kveld. (ANB-NTB)

På forsiden nå


...

Bussjåfør i rute tatt for promillekjøring

Tips oss: Tlf: 63 80 00 00 E-post: tips@rb.no SMS/MMS: RBTIPS til 2005

Et tips førte til at politiet valgte å kontrollere en bussjåfør i rute fra Gardermoen til Jessheim. Sjåføren hadde ifølge politiet en promille på over 0.5.

...

Kulturhus er konkurs

Gjerdrum kulturhus AS er konkurs.

...

I dag blir din iPhone ny

Onsdag slippes det nye operativsystemet iOS 8 til iPhone, iPad og iPod.

...

– All skitten bare rant rett av

«Hah!» – Slik gjør du det.